Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЗвездаши широм светаКошаркаНајновијеТрансфери

Ништа од повратка Јаке Блажича овог лета на Мали Калемегдан

По окончању кошаркашке сезоне 2019/20, тј. по њеном прекиду и када је постало јасно да ће од јесени исти евролигаши кренути у нове борбе, започела је и лицитација са именима кошаркаша који ће понети црвено-бели дрес. Прве медијске опције биле су некадашњи играчи нашег клуба, а као већ „готова ствар“ помињан је повратак Јаке Блажича.

Некадашњи словеначки репрезентативац остао је у лепом сећању свима у клубу, али и армији навијача. Жеља Јаке Блажича да се врати на Мали Калемегдан никада није била спорна, али овога пута коцкице се нису склопиле и данас је постало јасно да овога лета од повратка неће бити ништа. Наиме, Јака Блажич је данас потписао нови двогодишњи уговор са екипом за коју је наступао у претходној сезони тако да ће и у наредном периоду носити дрес љубљанске Цедевита Олимпије.

Јака Блажич је дрес Црвене звезде носио у сезонама 2013/14 и 2014/15. Укупно је одиграо 152 меча у црвено-белом дресу и постигао 1.355 поена. Као члан Црвене звезде учествовао је у освајању једног прстена у регионалној лиги, једном је подизао пехар намењен шампиону Србије и два пута је освајао „Жућкову левицу“

Повезане вести

Leave a Comment