Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеПрипремеФудбал

Познат план летњих припрема

Иако ће сезона 2019/20 за наше фудбалере бити окончана сусретом последњег 30. кола Супер лиге Србије у суботу 20. јуна, већ сада је познат план летњих припрема за наредну сезону.

У новоу сезону фудбалери Црвене звезде улазе са старим амбицијама. Свакако је главни циљ нова одбрана шампионске титуле, а сви у клубу жарко желе да коначно прекину готово деценијски пост у Купу Србије. Када је међународна сена у питању јасно је да су тенденције да се и четврту годину за редом игра групна фаза неког европског такмичења што сигурно неће бити ни мало лако сходно чињеници да је УЕФА драстично променила систем квалификација за наредну Евро сезону.

Сходно свему наведеном донета је одлука да ће тестирање играчког кадра бити обављено 9. и 10. јула, а дан касније је предвиђена и прозивка. Истога дана у поспеподневним сатима екипа ће отпутовати на прву фазу припрема које ће се одржати на Дивчибарама. Први део припрема трајаће до 20. јула када ће бити одиграна и прва припремна утакмица. Након два слободна дана у Београду екипа 22. јула одлази у Врњачку Бању где је поред наставка припрема предвиђено да се одиграју и три сусрета. Још увек нису познати противници.

Како се сазнаје генерална проба пред старт нове сезоне биће организована на стадиону „Рајко Митић“ када ће јавност имати прилике да се упозна са новимм Звездиним тимом, а сви у клубу се енадају да ће противник на генералној проби бити инострани клуб.

Црвена звезда европске квалификације започеће 18. или 25. августа, а још увек није познат термин почетка Супер лиге Србије за сезону 2020/21.

Повезане вести

Leave a Comment