Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Радуловић: „Подизање пехара дечачки сан“

Момак који је већ на првом мечу измамио аплаузе и осмехе наших навијача Андрија Радуловић после освојене титуле са омладинском селекцијом, подићи ће пехар и са првим тимом Црвене звезде. Наш бисер, који се брзо наметнуо тренеру Станковићу, не крије срећу и радост што ће бити уписан у историју нашег клуба као шампион.

Велика част за мене. Маштао сам док сам играо на теренима Омладинске школе да ћу једнога дана доле, на Маракани, изаћи као шампион. Срећан сам и поносан управо зато јер волим Звезду од малих ногу и што сам дао свој максимум како бих био првотимац. Субота ће бити велики дан за мене, биће прочитано моје име – име шампиона. Желим да се још једном захвалим тренеру Станковићу што ме је наградио за све моје добре партије у омладинцима и што ми је пружио прилику да обучем дрес првог тима – нагласио је Радуловић.

Момак из Котора не крије да би волео да види пуне трибине јер ће му се тако испунити још један дечачки сан.

– Када сам ушао у игру на утакмици против Радника сви су ме поздравили аплаузиом. То је много значило дечаку као што сам ја, јер је онда трема нестала. Верујем да ће тако бити и у суботу. Волео бих да видим пуне трибине, да се сви заједно радујемо новој титули. Тај хук пуне Маракане на прослави титуле ми је још један дечачки сан и сигуран сам да ће бити остварен. Сваки прави звездаш ће доћи на Маракану, а познато је да имамо најбоље навијаче на свету.

Радуловић је неко ко је партијама у Омладинској Лиги Србије, као и Лиги шампиона за младе, оставио веома добар утисак како на навијаче тако и на струку.

Знам да сам дао свој максимум, као и читава екипа. Колико је то било довољно говоре резултати. Међутим, нећу стати, идем још јаче и снажније како бих био бољи. Верујем да ћу донети мнгоо радости навијачима у периоду који је пред нама, јер мислим да могу још више. Желим да оставим траг у Црвеној звезди, имао сам идоле у играчима који су провели много година у клубу. Позивам све звездаше да дођу у суботу да заједно певамо наше песме, срце ће ми бити пуно ако будем видео пуне трибине приликом изласка на терен, а верујем да ће тако и бити – подвукао је Радуловић.

The post Радуловић: Подизање пехара дечачки сан appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment