Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуМлађе категоријеНајновијеТрансфериФудбал

Велика нада малезијског фудбала у Звезди

Црвена звезда је освојила трећу узастопну шампионску итулу у Србији, и сада креће спремање екипе за напада на треће узастопно учешће у Лиги шампиона.

Са друге стране, не запостављају се ни појачања у млађим селекцијама, које све више избацују играче који су спремни да заиграју у најбољем тим клуба из Љутице Богдана.

Тако је, како преноси „Блиц“, у клуб стигао играч из Малезије Омар Рајан Кама Азлан, који има 15 година наступаће за млађе селекције клуба.

– „После две недеље боравка у Црвеној звезди, Омар је добио одличне резултате. Неколико тренера га је оцењивало и дошло до закључка да Омар има сјајне техничке предиспозиције. Најважније је да сви у Београду воле Омара. Он је марљив, дисциплинован, скроман и течно говори српски“, рекао је отац младог везисте.

Азлан је био у кампу Манчестер Ситија, а његов отац истиче да ће у Црвеној звезди имати велику конкуренцију.

– „Већина његових саиграча игра за репрезентацију Србије. Дакле, његово место није сигурно. Бројни играчи из региона желе да постану део тог тима. Он мора озбиљно да ради, посебно што је једини играч из Азије и муслиман у тиму“, додао је његов отац

Повезане вести

Leave a Comment