Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Звезда прави спектакл

Црвена звезда ће у суботу од 19 часова и 15 минута дочекати Пролетер у оквиру последњег кола Суперлиге Србије, такмичења чији је наш клуб победник за текућу сезону. А за Вас смо спремили прави спектакл!

Свуда смо те пратили и верно бодрили, а сад је дошло време за славље. Заслужено извојевана титула кроз 30 тешких изазова које су наши фудбалери, прво предвођени Владаном Милојевићем, а потом и Дејаном Станковићем, имали.

Црвено-беле ведете су заслужиле пуне трибине и подршку у суботу, када смо Вам спремили прославу титуле, каква до сада није виђена на овим просторима. То је укупно 31. трофеј државног првака за клуб чије су присталице кроз историју показивале како се воли Црвена звезда и демонстрирали оданост у најлепшим, али и најтежим тренуцима.

Сигурни смо да ће у суботњем спектаклу сваки навијач који одлучи да дође – отићи кући са стадиона насмејан, срећан и испуњен. Јер то је Црвена звезда, а ми Вам спремамо нешто велико.

За све трибине је улаз бесплатан. Напунимо Маракану до последњег места и поздравимо наше шампиони, јер они су то заслужили!

Сви на стадион, игра Звезда шампион!

The post Звезда прави спектакл appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

2 comments

ĐOLE BARI 91 јун 18, 2020 at 15:40

PLAŠIM SE DA JE OVO ISUVIŠE OPASNO,TOLIKO LJUDI NA JEDNOM MESTU A OVAJ UŽAS OPET BUKNUO…MOŽDA SLAVLJE TREBA ODLOŽITI ZA NEKO BOLJE VREME I POZVATI NEKOG EVROPSKOG VELIKANA NA PRIJATELJSKI MEČ…ŽIVOT JE VAŽAN KOLIKO I NAŠA ZVEZDA

Reply
dusan јун 17, 2020 at 16:22

„Црвено-беле ведете су заслужиле пуне трибине и подршку у суботу.“
 
Vi se ovo salite, jel da?

Reply

Leave a Comment