Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКонференције за медијеНајновијеФудбал

Борјан: „Успели смо у најважнијем, ми смо шампиони“

Звездин капитен и чувар мреже Милан Борјан осврнуо се на утакмицу полуфинала Купа Србије против Партизана и истакао да сви звездаши треба да буду поносни на трећу узастопну титулу првака државе.

Тешко је после пораза, нарочито када се изгуби утакмица која је важна у борби за дуплу круну. Међутим, ми смо Црвена звезда и морамо гледати напред, а куп остављамо иза нас. Треба да се концентришемо на ове две преостале утакмице, а касније и квалификације за Лигу шампиона. Звезда игра Европу већ три године, вратила се тамо где јој је место. Успели смо у оном најважнијем, прваци смо државе трећи пут заредом и то је успех за понос. Наравно, свим играчима је криво збо неуспеха у купу, али дижемо главу и настављамо даље – нагласио је Милан Борјан.

Звездина хоботница истиче да његови саиграчи морају бити свесни који дрес носе.

– Сваки играч мора да зна чији дрес носи. Да ли је сезона готова или не, имамо још две утакмице до краја, али сваки меч мора да се добије. Сви играчи морају знати колико људи, деце би дали све на свету да носе Звездин дрес. Тога сви фудбалери морају бити свесни и да на свакој утакмици дају максимум.

Борјан ће у сутрашњој утакмици укрстити копља са својим шураком који брани боје ТСЦ-а.

Породичне односе на терену остављам по страни. Звезда иде на победу, као и увек, да направимо још већу разлику у односу на другопласирану екипу. Даћемо све од себе, а да ли је шурак на другој страни или не није толико битно. Јесенас смо се такође сусрели са ТСЦ-ом, али тада нисам бранио, тако да је сада прилика да укрстимо копља. Биће лепа утакмица, али ми идемо на победу, даћемо максимум како би се радовали тријумфу – подвукао је Милан Борјан.

The post Борјан: Успели смо у најважнијем, ми смо шампиони appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment