Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДербиКуп СрбијеНајновијеФудбал

Боаћи ипак у стартној постави?

Готово сви медији још током јучерашњег дана навели су стартне поставе у којима ће вичити ривали истрчати на терен стадиона у Хумској улици. Не мали број навијача нашег клуба био је изненађен чињеницом да се најављивало да ће екипа Дејана Станковића сусрет започети само са једним шпицем, а улогу најистуренијег нападача требао је да обавља Алекса Вукановић. Међутим, последње информације говоре да се тренер нашег клуба ипак одлучио за промене и то не само када је нападач у питању, већ је одлучио и да променом формације покуша да изненади колегу из противничке екипе.

Првобитно су офанзивни део екипе требали да чине Мирко Иванић као офанзивни везни, по крилима су требали да дејствују Ел Фарду Бен и Жељко Гаврић, док је најистуренији требао да буде већ помињани Алекса Вукановић. Последња сазнања ипак говоре да ће Црвена звезда у куп дуел против „вечитог ривала“ ући у формацији 4-4-2, а таква поставка условиће изостанак Жељка Гаврића. Мирко Иванић ће се преселити на леву страну, а у самом шпицу уз Алексу Вукановића заиграће Ричмонд Боаћи.

Ова промена само показује да тренер Станковић креће у дерби са намером да игра на гол више и тиме оствари тријумф. Свакако ће овакво размишљање наићи на подршку свих присталица нашег клуба.

Повезане вести

3 comments

dusan јун 10, 2020 at 22:29

partizan je ozbiljno bolja ekipa. oni imaju na svakom mestu u timu boljeg igraca. nezamislivo je da tomane ima prednost u odnosu na igraca koji je dao dva gola liverpulu. da li je moguce da niko u zvezdi ne vidi da je ovaj ben besmislen. njegos petrovic nije dao nijednu dobru loptu nikada nikome. tuzno je uopste navoditi dalje. 360 minuta bez gola grobarima, bez ozbiljne akcije, bez sanse. ovo sto je nasoj odbrani uradio sadik mi to nismo videli odavno. terzicu, a da malo vi iz tzv. uprave odgovarate za ovo?

Reply
ĐOLE BARI 91 јун 10, 2020 at 22:16

SRAM VAS BRE BILO ,PROTIV OVIH ŠABANA KOJIMA JE SPARTAK DAO 3 GOLA DA AKCIJU JEDNU NE NAPRAVITE.JOVANČIĆ,MILUNOVIĆ,RODIĆ,PETROVIĆ, BOAĆI ,TOMANE M A R Š IZ ZVEZDE JOŠ NOĆAS . STANKOVIĆU KAKVA JE OVO TAKTIKA,IGRA ,ŠTA JE OVO ? GDE TI JE PAVKOV ? ZAR DA TI GAVRIĆ I RADULOVIĆ REŠAVAJU DERBI ? SRAM VAS SVE REDOM BILO. TERZIĆU I MRKELA ZAR SA PARAMA OD TRANSFERA I EVRO TAKMIČENJA ( VIŠE OD 100 MILIONA EURA ) NISTE MOGLI DA DOVEDETE DVA VEZNA IGRAČA I ŠPICA ? MI 2 IGRAČA KRŠTENA NEMAMO, POD HITNO TERAJTE OVE TREĆERAZREDNE IGRAČE ILI SE GUBITE IZ ZVEZDE . ZAR ĆETE SA RADULOVIĆEM I GAVRIĆEM U LIGU ŠAMPIONA ,OVE GORE NAVEDENE DA NE POMINJEM ?

Reply
Dragan јун 10, 2020 at 22:31

Opet smo igrali najseljačkiji fudbal na planeti…bunaranje i bunarenje..nismo vezali dva dupla pasa…Koliko dugo Milun, Jovančić, Tomane, Ivanić i onaj lazni talenat Njegoš, te MUČENI Boaći ttrebaju da igraju jadno i bedno…da bi bili poslati na tribine? Koliko??? Deki Stanković – amaterska postava igre i sastav…ovo postaje agonija…Nama titule donose Spartak, Radnicki i Vojvodina koji otkunu grobarima oko 15 botova i to je ta razlika…

Reply

Leave a Comment