Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЗвездаши широм светаКошаркаНајновијеТрансфери

Недовић и званично без клуба. Да ли је то прилика за црвено-беле?

Некадашњи кошаркаш Црвене звезде и актуелни играч миланске Олимпије Немања Недовић раскинуо је уговор са италијанским клубом и званично је постао слободни агент. Ова вести је свакако заголицала машту свим присталицама нашег клуба који се надају да ће двадесетосмогодиши кошаркаш поново срећу пронаћи на Малом Калемегдану са којег је отишао 2012. године.

Недовић је рођен 16. јуна 1991. године у Новој Вароши. Кошарком је почео да се бави са 11 година у италијанском Асколију пошто је његов отац у овом граду професионално играо рукомет. Са 15 година стиже у Црвену звезду у којој је за седам година прошао све категорије. На жалост црвено-бели дрес је носио у периоду када је клуб био у веома тешкој ситуацији, на ивици опстанка, али је свакако постао љубимац наших навијача. Након годину дана које је провео у литванском Лиетувас Ритасу, сели се у САД где је наступао за Голден Стејт и његов развојни клуб Санта Круз. Већ 2014. године сели се у шпанију у којој је за четири године бранио боје Валенсије и Уникахе. Од 2018. године члан је миланског клуба, а тај период неће му остати у баш лепом сећању због честих повреда и одсуства са паркета.

Јасно је да искусни кошаркаш овог лета отвара ново поглавље своје играчке каријере. Да ли ће то поглавље бити везано за клуб у којем је одрастао и као човек и као играч остаје нам да сачекамо и видимо шта ће донети период пред нама.

Повезане вести

1 comment

Dragan јун 10, 2020 at 10:30

Jel sa Nedovicem opet krece cirkus kao sa Teodosicem? Ponovo se aktivira ista bajka kao i sa ostalim velikim zvrzdasima tipa Miličića, Tea iliti u fudbalu Kolarova, Ivanovića, Kataija…koju samo što nisu došli…evo kucaju… i onda se javi njihovi menadzeri i kazu da Zvezda nije u planovima ovih velikihhhh zvezdasa…

Reply

Leave a Comment