Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Неђић окупио омладинце

Јуниори Црвене звезде су се данас на теренима наше Омладинске школе окупили како би започели припреме за следећу сезону. На првом тренингу Марка Неђића нашло се 19 фудбалера који ће пред собом имати изазов освајања Омладинске лиге Србије, али и што бољег пласмана у Лиги шампиона за младе.

Када сам пре три године дошао у клуб и задобио поверење Младеновића и Јелића, заједно смо поставили одређене циљеве. Кроз селекцију, резултате и развој играча показали смо да је генерација 2003. будућност Црвене звезде. Поносан сам што ћу и четврту годину бити ту. Амбиције су као и увек највеће, али сигуран сам да смо сви спремни да их испунимо – тврди Неђић.

Наши јуниори ће 18. јуна одмерити снаге са сениорским тимом ФК Гоч у Врњачкој Бањи, док ће шест дана касније на терене иза југа Маракане доћи јуниори Радничког из Крагујевца. Омладинци Црвене звезде ће и следеће сезоне бити најмлађи у лиги.

Бићемо најмлађи, али у фокусу нам је развој играча. Кроз такво размишљање, може да се оствари и добар резултат, што је свакако неопходно када сте у овако великом клубу. Имаћемо две провере у Београду, па ћемо онда видети шта и како. Наредних дана ће нам се прикључити још неки играчи, који из оправданих разлога, данас нису могли да буду ту ­- подвлачи Неђић, чији стручни штаб ће наредне сезоне још чинити: Петар Петровић, Никола Митић, Владимир Сандуловић, Слободан Чикара и Бојан Јоргачевић.

Омладинци Црвене звезде сезону почињу средином јула, а покушаће да понове прошлосезонски успех када су освојили првенство. У зависности од тога да ли ће и наш сениорски тим остварити пласман у Лигу шампиона, биће одлучено којом „стазом“ ће кренути наши бисери, али једно је сигурно – учествоваће у елитном јуниорском такмичењу.

На прозивци су се нашли: Марко Ћопић, Вељко Илић, Стефан Маринковић, Стефан Деспотовски, Урош Лазић, Андреј Ђурић, Давид Петровић, Вукашин Крстић, Душан Икановић, Никола Станковић, Марко Ћурић, Урош Бранковић, Марко Стојановић, Никола Митуљикић, Јован Митуљикић, Никола Кнежевић, Матеја Бачанин, Марко Боровић и Марко Лазетић.

The post Неђић окупио омладинце appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment