Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбал

Бабић: „Размишљамо само о дуплој круни“

У доброј форми дефанзивац Срђан Бабић дочекује утакмицу са вечитим ривалом која је на програму у среду од 20 часова, у оквиру полуфинала Купа Србије. Штопер је на последња четири меча која је играо, постигао три гола, а веома је оптимистичан пред дуел са Партизаном.

Играмо у ритму субота-среда, али није тешко. Поставили смо циљеве пред нас које желимо да испунимо, тако да не прихватамо умор. Дерби је светиња, знамо колико је та утакмица важна за навијаче. Наш циљ је да освојимо дуплу круну, а Партизан је екипа која се налази на путу до тога – почиње Бабић.

Опасни су црвено-бели дефанзивци из прекида, поготово Бабић, који је на последње четири утакмице постигао три гола.

– За нас дефанзивце су прекиди кључни што се тиче напада. Срећан сам због голова, они су стимуланс да наставим да радим још више. Увек је лепо уписати се у стрелце. Читавој екипи значи када штопери постижу голове и када тим има и ту опцију више у нападу. Много пажње се на тренинзима посвећује том сегменту игре, тако да ћемо се потрудити да настављамо да све оно што радимо у припремама меча, радимо и када изађемо на терен.

Срећан је Бабић због повратка навијача на стадион.

Уживање је било играти пред њима против Радника. Навијачи су наш 12. играч и то стварно није флоскула, већ се то осети. Нема лепшег осећаја од оног кад истрчиш на терен и видиш пун стадион. Мени много значе, волео бих да их буде што више у свакој следећој утакмици – подвлачи Бабић.

The post Бабић: Размишљамо само о дуплој круни appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment