Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЖенска кошаркаКошаркаНајновијеРепрезентација

Десет играчица на припремама са репрезентацијом Србије

Кошаркашки савез Србије организује припреме за све узрасне категорије националног тима током јуна месеца, у складу са препорукaмa Министарства омладине и спорта. Репрезентативне обавезе ће имати десет чланова ККЖ Црвена звезда.

Пре окупљања кандидаткиње за сениорски тим ће у већ заказаним терминима обавити обавезне лекарске прегледе и тестирања у Републичком заводу за спорт и медицину спорта, Кошутњак, Београд. Млађе репрезентативне категорије су тестирања и прегледе обавили у „Кући кошарке“, у згради Кошаркашког савеза Србије, у Сазоновој улици, Београд.

На списку селектора женске сениорске репрезентације Србије, Марине Маљковић за припреме у периоду од 15.06. до 25.06.2020.године на Златибору налазе се капитен ККЖ Црвена звезда Ивана Катанић и Маша Јанковић.

Млада женска репрезентација Србије (У20) припреме ће спровести у периоду од 22.06. до 05.07.2020. у Вршцу. На списку селектора Милоша Павловића налазе Николина Деурић и Нађа Недељков.

Кошаркашки савез Србије организује припреме и за женску јуниорску (У18) и кадетску (У16) репрезентацију Србије у периоду од 08.06. – 23.06.2020. године у Бањи Ковиљачи.

Са јуниорском репрезентацијом Србије, чији је селектор Милан Видосављевић биће Ива КецманДуња Зечевић и Јована Спасовски, док ће са кадетском селекцијом коју предводи Биљана Станковић бити Марија АвлијашТеодора Ивановић и Тара Дацић, као и физиотерапеут Лука Јојић.

Након повратка у клуб уследиће пауза пред почетак припрема за нову 2020/21 сезону.

ККЖ Црвена звезда ће о свим активностима благовремено обавештавати јавности путем званичног сајта и платформи.

The post Десет играчица на припремама са репрезентацијом Србије appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment