Moja Crvena Zvezda
Featured Važne vesti Важно Женска кошарка Кошарка Најновије Репрезентација

Десет играчица на припремама са репрезентацијом Србије

Кошаркашки савез Србије организује припреме за све узрасне категорије националног тима током јуна месеца, у складу са препорукaмa Министарства омладине и спорта. Репрезентативне обавезе ће имати десет чланова ККЖ Црвена звезда.

Пре окупљања кандидаткиње за сениорски тим ће у већ заказаним терминима обавити обавезне лекарске прегледе и тестирања у Републичком заводу за спорт и медицину спорта, Кошутњак, Београд. Млађе репрезентативне категорије су тестирања и прегледе обавили у „Кући кошарке“, у згради Кошаркашког савеза Србије, у Сазоновој улици, Београд.

На списку селектора женске сениорске репрезентације Србије, Марине Маљковић за припреме у периоду од 15.06. до 25.06.2020.године на Златибору налазе се капитен ККЖ Црвена звезда Ивана Катанић и Маша Јанковић.

Млада женска репрезентација Србије (У20) припреме ће спровести у периоду од 22.06. до 05.07.2020. у Вршцу. На списку селектора Милоша Павловића налазе Николина Деурић и Нађа Недељков.

Кошаркашки савез Србије организује припреме и за женску јуниорску (У18) и кадетску (У16) репрезентацију Србије у периоду од 08.06. – 23.06.2020. године у Бањи Ковиљачи.

Са јуниорском репрезентацијом Србије, чији је селектор Милан Видосављевић биће Ива КецманДуња Зечевић и Јована Спасовски, док ће са кадетском селекцијом коју предводи Биљана Станковић бити Марија АвлијашТеодора Ивановић и Тара Дацић, као и физиотерапеут Лука Јојић.

Након повратка у клуб уследиће пауза пред почетак припрема за нову 2020/21 сезону.

ККЖ Црвена звезда ће о свим активностима благовремено обавештавати јавности путем званичног сајта и платформи.

The post Десет играчица на припремама са репрезентацијом Србије appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

0 0 vote
Article Rating

Повезане вести

Subscribe
Обавести ме о
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x