Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуНајновијеТрансфериФудбал

Терзић: „Катаи је профил играча који је увек потребан Црвеној звезди“

Александар Катаи није више играч Лос Анђелес Галаксија, саопштио је данас тај клуб.

Генерални директор Фудбалског клуба Црвена звезда Звездан Терзић изјавио је данас да су врата за Александра Катаија у том клубу увек отворена и да ће разговарати са њим о евентуалном повратку у редове црвено-белих.

– „Искрено ми је жао што је због једног непромишљеног геста на друштвеним мрежама Александар Катаи остао без уговора у ЛА Галаксију, јер сам сигуран да је он изванредан човек који није нити расиста нити било шта друго негативно што би могло да му се стави на терет“ – навео је Терзић у изјави достављеној медијима.

Српски фудбалер Александар Катаи није више играч Лос Анђелес Галаксија, саопштио је данас тај клуб. Клуб је навео да је постигнут договор о споразумном раскиду уговора.

Саопштење о раскиду уговора стиже дан након је ЛА Галаски реаговао због објава Тее Катаи, супруге Александра Катаија, на друштвеним мрежама у јеку кризе у САД након убиства Афроамериканца Џорџа Флојда.

Одмах након вести о прекиду сарадње са ЛА Галаксијем, у београдским медијима појавиле су се информације да је повратак у Звезду једна од Катаијевих опција.

– „Катаи је изванредан играч који увек има отворена врата у Црвеној звезди. Данас сам на ту тему разговарао са Дејаном Станковићем и Митром Мркелом и сва тројица смо се сложили у једном – он је играч који је на вансеријски начин, головима, асистенцијама, дриблинзима и уопште играма обележио један период у нашем клубу“ – рекао је Терзић. – „Катаи је профил играча који ће увек бити потребан Црвеној звезди. Сада треба да видимо да ли ће се и његове жеље и амбиције поклопити са нашим. Разговараћемо, то је сигурно.“

(извор/фото: zurnal.rs)

Повезане вести

1 comment

звездан јун 6, 2020 at 15:36

Осим Катаиа очекујем Крунића и Лазовића(неко ће рећи превише крилних играча)говороио сам својевремено да нам треба Родић и Вукановић и испоставило се као пун погодак.Волио би када би се могао вратити Крстичић,довести још двојицу одбранбених играча ,али не Ивановић међу њима .мјесто на којем игра је осјетљиво ,а он је у годинама .Рецимо Спајић би био добро рјешење.Сада би управа требала више се отворити него ранијих прелазних рокова.Очекујем бољи прелазни рок од оног када је Милоја дошао.Они који не смију да оду су Борјан,Дегенек,Родић,Гаврић,Николић.Захвалити се Боћку и Павкову и Томанеу и довести два права нападача.аКОнавијачи жече и трећи пут да уђемо за редом у Лигу шампиона и да нас не пуне по 5,6 комада треба направити стабилан играчки састав(нема оправдања ако кажемо и други богатији тимови губе високим резултатом)Звезда је Звезда

Reply

Leave a Comment