Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Звезда жели да задржи Кевина Пантера

Претходних дана специјализовани кошаркашки портал „Eurohoops“ објавио је заинтересованост миланске Олимпије за кошаркаша Црвене звезде Кевина Пантера. Према наводима руководдство јединог италијанског евролигаша ушло је у преговоре са Пантером, али према доступним информацијама из Италије те тврдње ипак нису у потпуности тачне. Како се сазнаје Пантер је само један у низу играча којег милански клуб прати у намери да оформи респектабилну екипу за наредну сезону.

Са друге стране, руководство КК Црвена звезда мтс има жељу да задржи Пантера и у наредној сезони. Његово останак на Малом Калемегдану свакако би било велико појачање за црвено-беле с`обзиром да је амерички комбо бек након лошег старта сезоне у грчком Олимпијакосу просто експлодирао у Београду. Пантер је у Евролиги за Црвену звезду просечно бележио 15,9 поена на 12 одиграних утакмица, док је на осам сусрета у АБА лиги имао учинак од 10,9 поена.

Кевин Пантер је изразио жељу да и наредне сезоне носи црвено-бели дрес, али уз повећање примања. НАводно Пантер тражи 350.000 евра по сезони. Да ли ће руководство нашег кошаркашког клуба желети и моћи да удовољи жељама сјајног кошаркаша остаје нам да сачекамо.

Повезане вести

Leave a Comment