Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуКошаркаНајновије

„MaxBet sport“: Познато када стиже Обрадовић и на колико година потписује уговор

Још мало и стиже на Мали Калемегдан. Остало је да се Саша Обрадовић растане са Монаком и газдом клуба и да се упути ка главном граду Србије.

Како „Maxbet sport“ сазнаје, све је познато – и када Обрадовић. долази у Београд и на колики временски период треба да потпише уговор. Остало је, дакле, само да стави параф на све што је договорено.

Дакле, планирано је да Обрадовић долети у Београд у понедељак. Како се прича клуб са Малог Калемегдана му је већ послао авионску карту. По доласку треба да потпише уговор…

Сарадња би требало да траје бар две године, с тим да постоји могућност да се уговор продужи на још једну годину (2+1). То би требало да гарантује стабилност тима и мирноћу у раду стручног штаба. Не треба, међутим, сметнути с ума да долазак на клупу Црвене звезде са собом носи велики притисак, од сваког тренера се траже инстант резултати и добре партије – одмах. Председник Црвене звезде Небојша Човић, с друге стране, познат је као неко ко снажно стаје иза својих тренера. Тако је сачувао Дејана Радоњића после неуспеха у првој години уговора, што се касније вратило доминацијом у региону и Србији. Нема сумње да ће и сада да пружи огромну подршку Саши Обрадовићу, јер је Обрадовић тренерски “бинго”.

Очекује се да ће заједно са Сашом Обрадовићем нови чланови стручног штаба да буду Миленко Богићевић (помоћник) и Душко Марковић (кондициони тренер).

(извор/фото: maxbetsport.rs)
https://www.maxbetsport.rs/maxbet-sport-otkriva-poznato-kada-stize-obradovic-i-na-koliko-godina-potpisuje-ugovor-214542/

Повезане вести

2 comments

Горан 24горан јун 5, 2020 at 14:02

Хвала Богу нешто добро, прави избор, срећно….

Reply
Mississauga јун 5, 2020 at 04:14

Bolje nije moglo ! Bravo Čoviću , konačno u “centar” posle pet pokušaja.

Reply

Leave a Comment