Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатДруги пишуНајновијеФудбал

Ристић: „Без страха, дођите да уживамо у Звездиној игри“

Председник здравствене комисије ФК Црвена звезда и Фудбалског савеза Србије, као и члан управног одбора нашег клуба др Миљко Ристић је на основу своје функције искористио да позове звездаше да дођу на меч против Радника.

Хтео бих да позовем све звездаше на стадион и на утакмицу против Радника. Обично нисам ја тај који позива навијаче на стадион, али ситуација је специфична. Предузели смо све неопходне мере, стање је потпуно безбедно, што потврђују и изјаве кризног штаба Владе Србије. Имамо све услове да уживамо у фудбалу и у још једној шампионској партији Црвене звезде и надам се што већем броју навијача на трибинама нашег стадиона – истиче Ристић.

Утакмица у Инђији која је играна уз присуство публике је прошла у најбољем реду, а Ристић верује да нема разлога да буде супротно у наредним утакмицама које следе. Прва у низу је против Радника на нашем стадиону.

Већ месец дана предузимамо неопходне мере да све буде како треба. Тренирамо више од месец дана, сви у клубу су тестирани, води се рачуна о томе. Видели сте да је на утакмици у Инђији све прошло у најбољем реду, а нема сумње да ће тако бити и против Радника. Још једном, волео бих да видим што више звездаша на трибини који ће доћи да поздраве Дејана Станковића и наше шампионе -подвлачи Ристић.

Меч између Црвене звезде и Радника је на програму у суботу од 19 часова, а карте за меч ће коштати симболичних 75 динара, а у продају је пуштено само половина улазница од капацитета нашег стадиона.

The post Ристић: Без страха, дођите да уживамо у Звездиној игри appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment