Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Јовичић: „Радујем се повратку навијача“

Гладни успеха и жељни победа – то је оно што краси играче Црвене звезде, а то најбоље зна Бранко Јовичић, неумољиви везиста који је доласком у наш клуб донео шампионски пелцер, па је за три године освојио исто толико титула правака државе.

Сви смо у Звезду дошли због трофеја. Део сам тима већ три године, освојио сам исто толико шампионских титула и част ми је због тога. Меч са Радом је био добар, достојно смо прославили, али смо брзо морали да га архивирамо, јер нас је већ за пар дана чекао дуел са Инђијом у Купу Србије. Желимо све да освојимо, вредно радимо, не опуштамо се и из меча у меч идемо на победу. То је Црвена звезда – почиње Јовичић.

Изабраници Дејана Станковића су елиминисали Инђију (2:1) и пласирали се у полуфинале купа, а Јовичић сматра да пауза од два и по месеца није превише утицала на наше фудбалере.

– Одиграли смо добро, иако је терен био тежак. Инђија је домаћинска екипа, али смо знали да ћемо изборити пролаз даље уколико одиграмо квалитетно. Усмерени смо на освајање дупле круне и не одступамо од тог циља. Ушли смо у добру форму током пролећа, мало нас је успорила пауза условљена пандемијом корона вируса, али није то превише утицало на нас, што смо показали протв Рада и Инђије.

Много су Јовичићу недостајали навијачи, али већ против Радника, пола капацитета Маракане биће испуњено.

Било је необично играти без публике. Чудно је било видети празне трибине нашег стадиона кад смо одмеравали снаге са Графичаром, али и против Рада у гостима. Ипак, направили су нам сјајан дочек, пријатно нас изненадили, али права прослава нас тек очекује. Јасно је колико нам значи њихова подршка, они су наш 12. играч. Надам се да ће их у што већем броју доћи против Радника, а ми ћемо дати све од себе да им то вратимо победом на том мечу и дуплом круном – подвлачи Јовичић.

The post Јовичић: Радујем се повратку навијача appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment