Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаНајновијеТрансфери

И Макаби се укључио у борбу за Лоренцов потпис

Претходног лета на Мали Калемегдан стигао је нови организатор игре. Некадашњи кошаркаш Филаделфије, Минесоте, Финикса и Торонта Лоренцо Браун по први пут обрео се у Европи. Почетак и није био тако лак. Не ретко проглашаван је главним кривцем због неких неочекиваних пораза наше екипе, али како је сезона одмицала и Браун је бивао све бољи.

Посебно се то односи на евролигашко такмичење у којем, када је имао дан, био је незаустављив за противнике. Из свих тих разлога не чуди да велики број економски моћнијих тимова већ сада желе да обезбеде Браунов потпис за наредну такмичарску сезону. Још почетком године појавила се информација да је за услуге Звездиног плеја заинтересована миланска Олимпија, али су те приче касније утихнуле. Потом се јавио Олимпијакос, међутим до реализације посла није дошло, да би се пре десетак дана као најозбиљнији кандидат за Браунов потпис појавила екипа грчког Панатинаикоса. Чинило се да је целокупан посао и завршен пошто су се појавиле информације да је играч договорио све услове са атинским зелено-белима, али одједном је и та прича стала.

Сага око новог клуба Лоренца Брауна данас је добила ново поглавље. Наиме, екипа Макабија из Тел Авива која је недавно раскинула сарадњу са некадашњим кошаркашем Црвене звезде Нејтом Волтерсом, показала је интересовање за Лоренца Брауна. И поред чињенице да у два овосезонска сусрета између Црвене звезде и Макабија Браун није пружио запажене партије, руководство „поноса Израела“ управо у њему види кључног играча у повратку клуба у сам врх европске кошарке.

Да ли ће до овог трансфера и доћи, или ће то бити само још једна од многобројних трансфер нагађања, остаје нам да видимо. Извесно је само да Лоренцо Браун наредне сезоне неће бити део нашег клуба.

Повезане вести

Leave a Comment