Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОсталоХокеј

Млађе селекције СКХЛ Црвена звезда кренуле са припремама за наредну сезону

Након што је претходна сезона за млађе селекције СКХЛ Црвена звезда прекинута због корона вируса, црвено-бели су напокон кренули са припремама за нову сезону. Том приликом за наш портал говорио је Војин Кољеншић који је појаснио како теку припреме.

– “Стручни тим хокејашког клуба Црвена звезда је донео одлуку да се крене са припремама за наредну сезону 2020/2021 са 7 селекција и то школа хокеја, школа 2, У8, У10, У12, У14, У16 и У18 на СЦ Олимп.

Рад ће се одвијати у објектима СЦ Олимп (балон, стаза, Иглоо, полигон за шутирање, базен).

Новина у раду је концентрација свих селекција у једном тренажном центру са изврсним условима за рад и реквизитима за суве припреме. Акценат рада ће бити аналитички рад и праћење играча у њиховом напретку и надградња елемената за њихово успешно уклапање у тимски рад.”

– “Још једна новина у раду је и тренажни полигон Иглоо који је преуређен за рад свих селекција од школе хокеја до сениора и голмана. Такође, вршиће се тестирања клизачких и шутерских елемената, као и организовање турнира 3 на 3 “бејби кидс хокеја”. Родитељима и деци на услузи биће кафа, сок и вода као освежење током и после тренинга.”



– “Такође, клуб са стручним тимом је дошао до идеје да са малим улагањима оспособи за играче и голмане полигон за шутирање, а који је под рефлекторима.”

– “Тренажни центар Иглоо и полигон за шутирање може се изнајмити за индивидуални рад у слободним терминима, а центар ће радити током јуна, јула и августа.”

(извор/фото: czbg.net)

Повезане вести

Leave a Comment