Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаНајновијеОбавештења

Звезда пикирала Браунову замену?

Кошаркашка сезона је завршена, Црвена звезда ће и следеће сезоне бити члан елитног европског такмичења и с’тим у вези клуб ради на пројекцији и формирању што конкурентније екипе.

Црвена звезда је већ најавила да би у наредној сезони окосницу тима могли да чине домаћи играчи – или млади или они који су већ носили црвено-бели дрес у прошлости – прве спекулације које су се јавиле око доласка играча, говоре да би на Мали Калемегдан могао ипак да дође један странац.

Лоренцо Браун ће скоро сигурно отићи из Звезде, која ће због поништења Евролиге и АБА лиге услед пандемије вируса корона, и наредне сезоне играти у најјачем клупском европском такмичењу, а замениће га, барем према писању турског новинара Ферсуја Јахабејоглуа амерички плејмејкер Ламар Питерс.

Питерс ускоро пуни 22 године, висок је 183 центиметара и играо је за филијалу Њујорк Никса – Вестчестер.

Имао је одличне статистичке бројке у Развојној лиги са 17,7 поена,7,2 асистенције, 2,7 скокова и 1,3 украдених лопти по мечу.

Леворук је, одликују га добар дриблиг и шут за три поена, пошто је у претходној сезони шутирао 40,4 одсто. Механиком шута доста подсећа на Маркуса Вилијамса.

Завршио је колеџ Мисисипи, а 2019. године није био изабран на НБА драфту.

Повезане вести

Leave a Comment