Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбал

Бабић: Сјајна акција Бена и Иванића

Дефанзивац Црвене звезде и стрелац другог поготка у победи над „грађевинарима“ Срђан Бабић не крије задовољство што се још једном нашао у шампионском тиму и то трећи пут заредом. Снажни штопер је на синоћној утакмици постигао погодак у стилу правих нападача и тиме показао да је опасан и у противничком шеснаестерцу.

Заиста се осећам феноменално. Трећи пут заредом сам освојио титулу са Звездом и срце ми је препуно. Много рада и труда је уложено у ових неколико година, а као круна свега су управо три везане шампионске титуле и то није случајно. Такође, поносан сам и на тим који је у синоћној утакмици показао шампионски карактер. Већ на полувремену је било 3:0 за нас и то само говори колико смо ми заправо професионалци. Сад нам преостаје и такмичење у Купу Србије, већ у уторак играмо против Инђије. Жеља свих нас је да се на крају радујемо дуплој круни, а верујем да ћемо то и урадити – нагласио је Бабић.

Снажни штопер је постигао сјајан гол, ком је претходила још боља акција нашег тима.

– Прија ми, наравно, што сам допринео јучерашњој победи. Волим када постигнем гол, јер мислим да посао високих штопера није само одбрана свог гола, већ и угрожавање противничког. Сјајну акцију су извели Бен и Иванић и просто је био императив за мене да постигнем погодак у тој ситуацији. Добро сам се снашао и надам се да ће бити још голова у црвено-белом дресу.

Бабић не крије да његов тим из утакмице у утакмицу је све бољи и уигранији, као и да су навијачи, после синоћне утакмице, поново показали колико су сјајни.

Растемо из утакмице у утакмицу. Против омладинаца смо постигли три, против Графичара четири гола. Синоћ смо успели да постигнемо пет и то је оно што стручни штаб од нас тражи – још више, јаче и боље. Максимално смо фокусирани, тренирали смо напорно откако смо се вратили на терен и то даје резултат. Морам да напоменем да су навијачи после синоћне утакмице поново били на свом нивоу – најбољи. Недостајали су нам на Бањици, али сам сигуран да смо их учинили поносним – подвукао је Срђан Бабић.

 

Повезане вести

Leave a Comment