Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Милуновић: „На Бањици достићи први циљ“

Најавио је стамени штопер Немања Милуновић да је спреман за наставак сезоне погодивши мрежу Графичара у генералној проби пред наставак сезоне. Уз то, верује рођени Чачанин да ће Црвена звезда већ у наредном колу освојити титулу у мечу у ком ће изабраници Дејана Станковића гостовати Раду у петак од 19 часова и 30 минута.

Идемо на победу против Рада, ту нема никакве дилеме. Даћемо све од себе да већ у петак и математички обезбедимо титулу. Свесни смо да, ако одиграмо најбоље што можемо, нико у првенству не може да нам папира. Све то смо доказали тиме што смо током читаве сезоне играли добро у лиги и побеђивали. У сваком случају, шта год да буде у петак, ми ћемо гледати да победимо све утакмице до краја сезоне – почиње Милуновић.

После више од два и по месеца, одиграће изабраници Дејана Станковића такмичарску утакмицу.

– Спремни смо, али увек може боље. Радили смо добро претходне три недеље, уз то смо сви код куће одржавали форму. Види се максимална озбиљност на тренингу и на пријатељским утакмицама које смо рутински решавали у нашу корист. Ипак, морам да напоменем да Црвена звезда има светлу будућност, што се видело у те две провере.

Управо је Милуновић голом у 79. минуту сломио одбрану Графичара која се до тада сасвим добро држала.

– Увек ми значи гол, поготово јер сам у противничком казненом простору само кад је прекид у питању, па немам много прилика да угрозим гол ривала. Ипак, као дефанзивцу, највише ме радује то што нисмо примили голове у два припремна меча. Срећан сам и због приступа свих фудбалера, максимално смо схватили наше обавезе и тиме показали колико смо се ужелели фудбала.

Празне трибине не утичу позитивно на фудбалере, поготово на играче Црвене звезде које бодре најбољи навијачи на свету како тврди Милуновић.

Негативно утиче на психу то када изађете на терен, а буду празне трибине. Ми смо професионалци, навикавамо се на околности. Сигурно ће нам недостајати навијачи, поготово Делије које су наш дванаести играч и који су увек ту уз нас. Надам се да ће ситуација дозволити да се што пре врате на трибине – подвлачи Милуновић.

The post Милуновић: На Бањици достићи први циљ appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment