Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбал

Гаврић: Да освојимо титулу већ против Рада

Момак који је после само шест утакмица у дресу Црвене звезде захваљујући атрактивним потезима и феноменалним дриблинзима по левом боку освојио срца навијача, истиче да се много ужелео фудбала и да једва чека меч против Рада на Бањици у коме би наш клуб могао и математички да обезбеди титулу.

Очекујем добру утакмицу са наше стране. Спремали смо се вредно, мотивисани смо и заиста смо се ужелели фудбала. Ако одиграмо онако како знамо и умемо, верујем да већ против Рада можемо да освојимо титулу, а да онда можемо да се окренемо и Купу Србије – самоуверено ће Гаврић.

Фудбалер родом из Угљевика сматра да је екипа спремна за све изазове који их очекују, после дрила који су прошли код тренера Дејана Станковића после паузе условљене корона вирусом.

– Имали смо врло напорне три недеље. Много смо радили како би се што пре вратили у такмичарски ритам. Била је то нека врста мини припрема са високим интензитетом и сад се осећамо спремни. Свежи смо и спремни за наставак сезоне и за све изазове који нас очекују. Верујем да смо то наговестили и у две провере које смо имали и које смо убедљиво решили у нашу корист.

Биће необично без навијача, али Гаврић не прихвата изговоре.

– Недостајаће нам сигурно. Мене јако мотивише хук навијача и постанем инспирисанији када видим пуне трибине. Међутим, ситуација је таква да морамо да је прихватимо и надам се да ћемо се што пре сви заједно видети на Маракани. До тада, поручио бих им да нас што више бодре из својих домова.

Сматра Гаврић да у омладинцима и у Графичару „лежи“ будућност Црвене звезде.

Без обзира на то што су омладинци млађи од нас и што је Графичар у Првој лиги Србије, пружили су више него добар отпор и храбро изашли да се боре. Био сам јесенас у нашем развојном тиму и знам колико квалитетних играча имамо тамо, а прошао сам и пут од омладинаца, преко Графичара, до првог тима. Надам се да ће на лето бити још више младих фудбалера и Звездине деце из школе. Из прве руке знам колико се добро ради у нашој Омладинској школи, као и под командом Милије Жижића у Графичару – уверава Гаврић.

Повезане вести

Leave a Comment