Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОсталоСтони тенис

Настављају се стонотениска такмичења

Извршни одбор Стонотeниског савеза Србије донео је дефинитивну одлуку да се такмичењa у оквиру Супер, Прве и Друге стонотениске лиге Србије наставe. Преостали лигашки мечеви биће одиграни, а затим ће уследити и борбе у плеј-офу.

Плеј-оф Супер лиге Србије планиран је да буде одигран 21. и 22. јуна. Првог дана би били одиграни полуфинални дуели, по један меч, а затим би другог дана било одржано и велико финале. Претходно од 1. до 10. јуна требали би да се одиграју заостали лигашки мечеви 14. и 15. кола. Мечеви 16. кола били би на програму 10. јуна, 17. коло би се играло 13. или 14. јуна, док би последње 18. коло било на програму 17. јуна. Треба напоменути да ће завршни турнир бити одржан у Београду.

Стонотенисери Црвене звезде у досадашњем току такмичења одиграли су 14 мечева у којима су остварили 13 тријумфа уз само један пораз. До краја лигашког дела такмичења састају се са екипама Бачке Паланке, суботичког Спартак Инфостуда, новосадског Радничког и зрењанинског Баната. Управо ће два последња сусрета бити и кључна у борби за што бољи пласман пред плеј-оф, а мотива ће сигурно бити на претек јер ће црвено-бели имати велику прилику да пред домаћом публиком у доигравању стигну до јубиларне 10. титуле у историји клуба.

Наше стонотенисерке ће наставити борбу за пласман у српску стонотениску елиту. Црвено-беле су у досадашњем току шампионата оствариле скор од десет победа и четири пораза и до краја лигашког такмичења очекују их дуели са екипама новосадске Панонке, Змајева, Домбоша из Малог Иђоша и Чоке. Наше девојке очекује веома тежак финиш шампионата, пошто ће у наведена четири сусрета чак три пута гостовати, а дочекаће једино лидера прволигашког каравана екипу из Малог Иђоша која у претходних 15 одиграних мечева не зна за пораз. Свакако ће капитен Неда Кандић и остале девојке водити велику борбу за пласман на квалификациони турнир за попуну женске Супер лиге који ће како се сазнаје бити одигран 27. и 28. јуна.

Повезане вести

Leave a Comment