Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуНајновијеФудбал

“Звезда је живот” – Најважнија улога Бојане Ординачев

Даске које живот значе заволела је још као дете, а љубав према филму и серији дошла је касније. Бојана Ординачев, једна од најуспешнијих српских глумица емоције које гаји према Црвеној звезди никада није крила. У емисији “Звезда је живот” на нашој телевизији, присетила се како је љубав према црвено-белој боји почела, али и упоредила глумачки посао са фудбалском уметношћу.

Рођена Новосађанка срца звездаша освојила је улогама са почетка двехиљадитих година. Позната по краљевској лепоти, девојка која потиче из Македоније прво сећање на Црвену звезду везује за успех из 1991. године и славље које је њена породица приредила после пенала који је извео Дарко Панчев. Управо извођач последњег пенала на утакмици која је одиграна 29. Маја 1991. године синоним је Бојани Ординачев за Црвену звезду.

Цео живот популарна глумица гајила је љубав према нашем клубу, међутим као што и сама каже тек када је живот довео у главни град Србије почела је да разуме феномен под називом Црвена звезда. У досадашњој каријери играла је најразличитије улоге, међутим ангажман у филму “Повратак у будућност” истакла је као невероватну част. Том приликом Бојана Ординачев играла је мајку Владимира Југовића, у филму који је снимљен поводом обележавања четврт века откако је Црвена звезда постала шампион Европе.

Играње позоришних представа за децу неретко пореди са фудбалским утакмицама. Поред великог узбуђења које је присутно на оба месте, позната глумица уметност коју фудбалери нашег клуба приказују на терену поистовећује са својим радом.

Улоге у серијама прославиле су Бојану Ординачев, која позориште и филм доживљава као две потпуно различите утакмице. Дуеле на гостовањима упоредила је са позориштем, као тежом страном глумачког посла, док је утакмице на домаћем терену поистоветила са снимањем серија и филмова.

Прву утакмицу Црвене звезде одгледала је у родном Новом Саду заједно са својим оцем, међутим као што и сама каже много више воли Звезду него што је познаје. У причи за нашу телевизију сложила се са свима онима којима су црвено-беле боје у срцу у тврдњи да љубав према клубу не може да се пореди ни са једном другом врстом љубави. Праћење утакмица доживљава као хедонизам, а нови Звездин тим предвођен Дејаном Станковићем као екипу предодређену за велике успехе.

The post “Звезда је живот” – Најважнија улога Бојане Ординачев appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment