Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуНајновијеФудбал

Звезда ТВ | Титуле у генима

У новој епизоди серијала Звезда ТВ погледајте како су наши омладинци и кадети освојили шампионску титулу, која им је утакмица била најтежа, шта је по њиховом мишљењу обележило сезону 2019/20, али и како је било сарађивати са тренерима Славољубом Ђорђевићем и Марком Неђићем.

Одлуком Фудбалског савеза Србије да сва такмичења у млађим категоријама буду завршена на основу стања на табели закључно са 15. мартом омладинци и кадети Црвене звезде проглашени су шампионима за сезону 2019/20. На тај начин омладинска селекција Црвене звезде изборила је пласман у квалификације за Омладинску лигу шампиона.

Феноменални успеси наше Омладинске школе наставили су да се нижу. После историјског резултата у Омладинској лиги шампиона, изабраници Славољуба Ђорђевића постали су шампиони у домаћем првенству. Кадетска селекција предвођена Марком Неђићем наставила је стопама омладинаца и подигла шампионски пехар у својој категорији.

Како је сезона 2019/20 изгледала из угла тренера Славољуба Ђорђевића и Марка Неђића, али и њихових играча можете погледати у новој епизоди серијала Звезда ТВ. Осим тога у новој епизоди нашег серијала можете видети како су играчи реаговали на несвакидашњи прекид такмичења, али и и на који начин ће се припремати за наредну сезону.

The post Звезда ТВ | Титуле у генима appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment