Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеПрипремеФудбал

Конатар: „Спремни за наставак сезоне“

Талентовани леви бек Марко Конатар који још увек чека деби на званичној утакмици у дресу Црвене звезде, задовољан је издањем нашег тима у дуелу против Графичара (4:0), клуба, чији је и сам био члан све до јануара ове године. Сматра Конатар и да су изабраници Дејана Станковића спремни за све изазове који требају да уследе у првенству и купу.

Познајемо тим Графичара, конкретно смо одатле дошли и Веља и Гавра и ја, тако да смо могли да претпоставимо какав ће ово меч да буде. Била је ово одлична провера пред наставак првенства и мислим да смо показали завидан ниво спремности. Прво полувреме је било тешко, а у наставку игре смо појачали темпо, ривал је мало пао физички, што смо искористили и пред сам крај сусрета поправили реализацију и наплатили шансе које смо имали током читавог меча – истакао је Конатар.

Жељно ишчекује фудбалер рођен 2000. године деби у црвено-белом дресу.

– Привикавам се на захтеве које пред мене поставља Дејан Станковић. Имам за нијансу другачију улогу у односу на период проведен у Графичару, али ми одговара. Наравно, надам се да ћу до краја сезоне заслужити да дебитујем.

Конатар сматра да је Графичар права средина за развој младих фудбалера, као и да ту има још играча који би у будућности могли да обуку црвено-бели дрес.

Много сам напредовао у Графичару. Док сам био тамо, ствари су из дана у дан постајале све боље и заиста сам осетио да је то најбоља могућа средина за развој младог фудбалера. Резултат је мало превисок, јер су и момци из Графичара заиста добро одиграли. Желим им срећу у наставку првенства, а показало се и данас да ту има још доста играча који заслужују да у наредном периоду појачају Црвену звезду – подвлачи Конатар.

The post Конатар: Спремни за наставак сезоне appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment