Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Бабић: „Дупла круна је наша обавеза“

Фудбалери Црвене звезде данас су одрадили припремни тренинг за сутрашњу контролну утакмицу против филијале Графичара која ће од 11 часова бити одиграна на стадиону „Рајко Митић“ уз директан ТВ пренос на Звездиној телевизији. Стамени штопер Срђан Бабић истиче да ће његов тим одиграти максимално концентрисано, али и такмичарски.

Генерално, као и пред сваку утакмицу највише обраћамо пажњу на тактичке детаље. Гледамо сваког противника на исти начин, било да су то пријатељски мечеви или првенствени. Утакмица против Графичара је, на неки начин, проба пред наставак шампионата. Максимално смо фокусирани пред сутрашњи дуел, а тако ће бити и пред сваки меч у првенству – нагласио је Бабић.

Момак са бројем “15” на леђима истакао је да је тим вредно тренирао од повратка на терен.

– За разлику од осталих тренинга, данас смо радили на тактици и на детаљима око поставке игре. Стварно смо напорно радили током овог мини-циклуса припрема од повратка на терен са, принудног одмора. Тешке су ноге, али ми смо професионалци и знамо чији дрес и грб носимо. Дајемо максимум на сваком тренингу, иако је данашњи био слабијег интезитета. Верујем да ћемо бити максимално спремни.

Наставак шампионата је за тачно седам дана, док нашу екипу очекује и дуел у Купу Србије.

Као што су моји саиграчи раније истакли, наш главни циљ је освајање дупле круне. Трофеј у купу нисмо дуго освојили тако да желимо да обрадујемо наше навијаче. Наравно, ту је и титула која нам је на дохват руке. Дупла круна је наша обавеза према клубу и сјајним навијачима који нам дају подршку и када је добро и када нам не иде. Поносан сам на њих, а ми желимо да и њих учинимо поносним – подвукао је дефанзивац Црвене звезде.

The post Бабић: Дупла круна је наша обавеза appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment