Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Звездини кампови само у САД и Канади

Пандемија корона вируса успорила је фудбал свуда у свету, а такав је случај и код нас. Сви кампови које је наш клуб планирао да одржи у Србији, региону, Русији и Аустрији биће одложени за следећу годину у истом термину, осим у Чикагу, Милвокију и Хамилтону који би требало да се, према предвиђеном плану, одрже у августу 2020. године.

Камп „Оствари своје снове – буди Звездина звезда” намењен је деци од 8 до 16 година и био је предвиђен да се одржи у осам градова, али ће због пандемије корона вируса бити одржан само у Чикагу, Милвокију и Хамилтону и то у августу ове године. У свим другим градовима (Београд, Беч, Скопље, Москва и Пале) се помера за 2021. годину у истим терминима у којим су требали да се одрже у овој години.

Жал због читаве ситуација изражава координатор базе наше Омладинске школе – Владимир Цвјетићанин.

Имали смо огроман број пријава за кампове и рекло би се да никад није био већи одзив. Понудили смо свима који су платили авансно да им вратимо новац или да оставимо за наредну годину, а већина људи се одлучила за ову другу опцију. Кампове смо отказали пре свега због здравствене ситуације деце, али и због тога што би се веома мали број дечака усудио да дође из иностранства. Такође, Омладинска школа неће правити прекиде током лета, што значи да ће све наше селекције тренирати у јулу и августу, а према свим одредбама, није препоручљиво да имамо толико деце на једном месту. Захваљујемо се свима који су нам указали поверење и који су изразили жељу да буду део Црвене звезде – истиче Цвјетићанин.

Ипак, сва заинтересована деца са простора Сједињених Америчких Држава имаће прилику да буду део Звездиног кампова који ће се одржати у Милвокију и Чикагу, а све то у сарадњи са академијом ФК Ред Стар из Чикага. У Милвокију ће бити одржан од 10-14. августа, док ће у Чикагу бити одржан од 17. до 21. августа. Кампови у оба града ће бити подељени на два програма: полудневни (9-12 часова) и целодневни (9-16 часова). Термини за одржавање кампа у Канади, прецизније у Хамилтону, биће накнадно одређени.

Све потребне информације везане за Звездине кампове, као и пријаве, можете пронаћи ОВДЕ.

The post Звездини кампови само у САД и Канади appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment