Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеПрипремеФудбал

Бабић и Благојевић: „Сањамо дрес Звезде“

Новопечени првотимци, дечаци рођени 2002. године – Илија Бабић и Урош Благојевић, носили су дрес омладинаца у тренинг провери одиграној на Помоћном терену стадиона „Рајко Митић“. Двојац који делује по левој страни терена био је сагласан око тога да су имали велику жељу да се докажу и наметну Дејану Станковићу.

Као један од узрока пораза омладинаца, Бабић наводи искуство првотимаца.

Видело се да су искуснији од нас. Такође, мој утисак је и да су имали више снаге, јер ипак смо ми омладинци, још увек се развијамо и стасавамо у фудбалере. То је пресудило да изгубимо на мечу, али мислим да смо оставили коректан утисак – тврди Бабић.

Надовезао се Благојевић на речи нешто офанзивнијег колеге.

Осетила се разлика у томе што су они сениори, а ми јуниори. Оставили смо солидан утисак. Част је уопште што смо имали прилику да одмеримо снаге, макар и у тренинг мечу, са сениорима Црвене звезде. Свако од нас је због тога имао посебан мотив у смислу наметања за први тим – сматра дефанзивац рођен 2002. године.

Бабић је сјајним продорима по левом боку у потпуности скренуо пажњу на себе.

– Имао сам мотив да се наметнем. Не само ја, већ комплетан тим. Сви ми желимо да играмо у првом тиму Црвене звезде и ово је био одличан тест да се покажемо и докажемо да заслужујемо шансу. Мислим да се, без обзира на резултат, јесмо добро показали и да су сви могли да се увере у то колико смо компактан тим – уверава нападач из Шајкаша.

Талентовани Благојевић је једва дочекао повратак на терен.

Прелеп је осећај вратити се на терен и одиграти утакмицу, макар то био тренинг меч. Чекали смо дуго на повратак, а ово је био сјајан начин да се сви заједно истрчимо и у пријатељском маниру одмеримо снаге. Заиста је била породична утакмица и резултат је био у другом плану – подвлачи Благојевић.

The post Бабић и Благојевић: Сањамо дрес Звезде appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment