Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеПрипремеФудбал

Црвено-бели наредне суботе играју против Графичара

Фудбалери Црвене звезде у суботу 16. маја одиграли су прву утакмицу након двомесечне принудне паузе. На помоћном терену испод северне трибине стадиона „Рајко Митић“ пулени тренера Дејана Станковића савладали су омладински тим нашег клуба резултатом 3:0. У стрелце су се уписали Милан Павков, Његош Петровић и Алекса Вукановић.

Био је ово само први припремни сусрет пред наставак шампионата, а стручни штаб наше екипе одлучио је да наредне суботе 23. маја организује и генералну пробу. И овога пута црвено-бели неће одлазити ван своје куће па ће наредни противник бити лидер прволигашког каравана и Звездина филијала, екипа Графичара. Нашим фудбалерима су неопходна само два бода како би остварили овосезонски примарни циљ, док су популарни „Графоси“ лидери другог степена такмичења, налазе се близу промоције у елиту, али из разноразних разлога остаје питање да ли ће до тога и доћи.

У сваком случају у најави сусрета 27. кола Супер лиге Србије између Рада и Црвене звезде, екипа тренера Дејана Станковића ће наредне суботе одмерити снаге са екипом Графичара.

Повезане вести

2 comments

Раде. мај 20, 2020 at 18:31

Јел се игра на помоћном иза севера? У колико је сати?

Reply
Vladimir мај 20, 2020 at 19:42

Биће објављена сатница меча

Reply

Leave a Comment