Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуКлупска дешавањаКошаркаНајновијеПрипреме

Лазић: „Тренирамо, спремамо се и чекамо 24. мај“

Кошаркаши Црвене звезде мтс су почетком седмице кренули са тренинзима напољу, на теренима на Малом Калемегдану, а од понедељка улазе у нову фазу и повратак у дворану „Александар Николић“.

Капитен шампиона АБА лиге и Србије, Бранко Лазић, у интервјуу за „nova.rs“, истиче како је пауза доста утицала на физичко стање играча.

– „Што се тиче боравка код куће и изненадног прекида сезоне, наравно да нам је после дотадашњег дела са толико утакмица и ритма у ком смо били, пријало дан, два или три одмора. После тога је било све теже и теже, јер смо се први пут суочили са ситуацијом да смо затворени у кући већи део дана, без тренинга, без могућности изласка напоље. Било је потребно неко време да се прилагодимо томе. Успели смо и да радимо, да тренирамо колико је ко имао могућности у кући или стану, у датим околностима.“

Црвено-бели се припремају као да ће се наставити кошаркашка сезона.

– „Сигурно да је много лакше сада када је готово све прошло. Почели смо са тренинзима напољу, упркос томе што и даље не знамо шта ће се десити са наставком сезоне. Ми тренирамо и спремамо се за наставак. Сачекаћемо тај 24. мај када ће се донети одлука“, завршио је капитен Црвене звезде.

Повезане вести

Leave a Comment