Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОсталоРагби

РЛК Црвена звезда у понедељак започиње са тренинзима на терену

Почетком месеца марта РЛК Црвена звезда савладала је екипу Партизана 1953 резултатом 32:28 и тиме су црвено-бели стигли до трећег узастопног, а четвртог трофеја укупно у оквиру Супер купа Србије. Услед добро познате ситуације врло брзо све спортске активности су заустављене, а два месеца касније полако се све враћа у неки вид нормалних дешавања.

Поводом најава наставка сезоне медијима се обратио спортски директор РЛК Црвена звезда Слободан Манак који је том приликом изјавио:

– „РЛК Црвена звезда је са индивидуалних радом стартовала одмах након Ђурђевдана. Наш главни тренер Фил Економидис налази се у Аустралија па играчи раде по програму који је припремио наш интернационалац Владица Николић који ће обављати дужности тренера до повратка Економидиса. Од понедељка 18. маја почињемо и са тренинзима на терену и надамо се да ћемо бити спремни за наставак сезоне у јуну.“

Треба напоменути да ће црвено-бели рагбисти у наставак такмичења ући значајно појачани. Наиме, услед светске пандемије из Француске су се у Црвену звезду вратили Владица Николић и Милош Ћалић.

Повезане вести

Leave a Comment