Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОбавештењаФудбал

Вукановић: „Све иде по плану“

Први меч после пуна два месеца одиграли су наши првотимци. Ривал је била омладинска селекција која је показала да има потенцијал и карактер. Звездин нападач Алекса Вукановић похвалио је млађе колеге, а није крио задовољство и због постигнутог поготка.

 

– Сваки меч је сам по себи тежак. Омладинци су заиста озбиљна екипа. Раде и напредују из дана у дан, што је и нормално у њиховим годинама. Нису се предавали, до последњег минута су играли срцем и показали су да на њих се може рачунати. Очекивано је било да смо показали квалитет, ипак смо старији и искуснији. Иако је победа у другом плану, али ипак много значи, због сваке наредне која ће доћи – почео је Вукановић.

Без обзира што је ово била контролна утакмица, Вукановић не крије задовољство због постигнутог поготка, али је похвалио и наше младе снаге.

– Наравно да ми значи што сам дао гол, као и сваки пре овог. После толике паузе постићи поготак је сјајна ствар. Могло је бити и више, али шта је ту. Ово ће ми много значити на психолошком плану како би се из утакмице у утакмицу повећавао број голова и победа. Желим да кажем и да су омладинци сјајно одиграли, верујем да у њиховој лиги играју више нападачки. То данас нису могли да ураде са лакоћом, али сам поносан што имамо овако сјајан млади тим.

Вукановић је описао и како сада изгледа његов тим.

– Наравно, тешке су ноге и морам признати да смо помало и уморни од целокупног досадашњег рада. Такав је принцип рада нашег стручног штаба, али нама не пада тешко да тренирамо тим темпом. Трудимо се да испунимо све што Дејан Станковић и његов тим захтева од нас. За сада све то иде по плану и мислим да смо на правом путу – завршио је нападач Црвене звезд

Повезане вести

Leave a Comment