Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбал

Станковић: „Имамо добру перспективу“

Првотимци Црвене звезде одиграли су утакмицу после више од два месеца. Иако се радило о тренинг мечу, и сениори и јуниори нашег клуба били су жељни „лопте“ и новог доказивања, а изабраници Дејана Станковића савладали су омладинце резултатом 3:0. Шефу струке првотимаца први утисак са меча био је раскошан таленат наших бисера.  

Ово је била породична утакмица. Резултат је био у другом плану, а циљ је био да играчи осете лопту и оно што је најважније да сви здрави изађемо са терена. Имали смо тешку недељу иза нас у смислу рада, играчи су мало уморни, али са разлогом смо испланирали ову утакмицу. Меч је био коректан, све у циљу тога да што спремнији дочекамо поход на дуплу круну – истакао је Станковић.

Оно што радује шефа стручног штаба наших првотимаца је то да су неки играчи који су имали проблеме са повредама, данас заиграли.

– Радује ме што смо видели Санога на терену после дужег времена, као и Боаћија који се повредио пре више од два месеца, играо је и Родић. Водио сам рачуна да ограничим минутажу како не би улазили у непотребан ризик. Задовољан сам како су момци одиграли. Код мене сви добијају шансу на припремним утакмицама да се покажу и да заиграју, тако да је данас малтене читав тим заиграо. За такмичарске утакмице биће одабир оних најспремнијих у датом тренутку.

Имао је Станковић прилику да види неке будуће првотимце на делу и веома је задовољан оним што су омладинци показали.

– Имамо светлу будућност. Омладинци су показали раскошан таленат и скренули пажњу на себе у смислу тога да могу да рачунам на њих у будућности. Катић је ту одавно, од скора су нам се прикључили и Благојевић и Бабић, а биће их још у блиској будућности. Да сачекамо да се заврши сезона, па да направимо план за њих. Ипак, најважније је да су они талентовани и да су будућност Црвене звезде – подвлачи Станковић

Повезане вести

Leave a Comment