Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОбавештењаФудбал

Првотимци Црвене звезде савладали омладинце у тренинг мечу

Сениори Црвене звезде су у тренинг утакмици која је трајала два пута по 40 минута данас савладали омладинце 3:0 (1:0), а мрежу црвено-белих бисера погађали су Милан Павков, Његош Петровић и Алекса Вукановић. 

 

После више од два месеца без утакмица, „бубамара“ се коначно закотрљала на теренима нашег клуба, али у форми тренинг меча. У врло интересантној и динамичној провери на тренингу, снаге су одмерили првотимци Црвене звезде са млађим колегама који носе дрес јуниора нашег клуба и који су актуелни шампиони Омладинске лиге Србије.

Играло се два пута по 40 минута, а већ на самом старту сениори су дошли су предност. Иванић се после паса Санога нашао испред Катића и шутирао, а лопта се од стативе одбила до Павкова коме није било тешко да са неколико метара пошаље лопту у празан гол. Имао је Павков шансу да удвостручи предност јер се у 11. минуту нашао пред Катићем, али је талентовани чувар мреже прво зауставио његов, па потом и Гаврићев ударац и показао да је са разлогом прикључен тренинзима првог тима. Узвратили су и јуниори на другој страни преко Миликића који после Радуловићевог прекида у 16. минуту шутира поред гола. Играо се 31. минут када су првотимци на идентичан начин као што су први, могли да постигну и други погодак. Гаврић се нашао пред Катићем и спољним делом копачке гађао мрежу, али погодио стативу, после чега се лопта одбила до Иванића који шутира у пречку. Покушавали су омладинци преко агилних Бабића и Радуловића да узврате, али су на одмор отишли са минималним заостатком.

Старт другог полувремена обележио је Његош Петровић који је снажним ударцем у 45. минуту погодио рашље Катићевог гола са двадесетак метара и још једном демонстрирао „топ“ у нози. Погодио је Вукановић стативу у 64. минуту после сјајног продора Гарсије по десном боку, а лопта је клизила по линији што је Гутеши олакшало посао, па је талентовани голман успео да је заустави. На другој страни, живост у игру омладинаца унео је Панић, али су дефанзивци нашег сениорског тима успевали да неутралишу нападе словеначког офанзивца. Упорност се исплатила Алекси Вукановићу који се у 71. минуту поклонио на центаршут Симића и матирао Гутешу, након чега су обе екипе мирно привеле тренинг меч крају.

Црвена звезда – Црвена звезда омладинци 3:0 (1:0)

Стадион: Помоћни терен стадиона „Рајко Митић“.

Стрелци: Павков у 3, Петровић у 45. и Вукановић у 71. минуту.

Црвена звезда: Борјан (од 41. Поповић), Гобељић (од 41. Гајић), Дегенек (од 41. Панков) , Бабић (од 41. Милуновић), Конатар (од 41. Родић, од 65. Јованчић), Саного (од 20. Вулић, од 41. Петровић), Иванић (од 41. Јовичић), Николић (од 41. Гарсија), Гаврић (од 41. Вукановић), Томане (од 41. Бен), Павков (од 41. Боаћи, од 65. Симић).

Омладинци: Катић (од 46. Гутеша), Митровић (од 46. Гачић), Лукић (од 46. Писар), Миликић (од 46. Савић), Благојевић (од 46. Стајић), Матић (од 46. Павловић), Новаковић (од 46. Илић), Пиплица (од 46. Бачанин), Бабић (од 46. Њамцуловић), Радуловић (од 46. Пешовић), Бурмаз (од 46. Панић).

Повезане вести

Leave a Comment