Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеПрипремеФудбал

Вулић: „Прија нам рад са лоптом“

Није тајна да фудбалери највише воле „дружење“ са лоптом, а осмех Милоша Вулића после данашњег тренинга на ком су се изабраници Дејана Станковића надметали на два гола, како би сутрашњи меч против омладинаца Црвене звезде дочекали што спремнији, управо говори у прилог тој тези. Вулић, без обзира на то што је утакмица која је на програму сутра од 10 часова и 30 минута пријатељска, истиче да ће је наши првотимци схватити такмичарски.

Баш занимљив тренинг. Прија нам кад играмо фудбал и кад смо у контакту са лоптом. Заиста право освежење после два месеца. Иза нас је недеља напорног рада, углавном смо били фокусирани на снагу, како би физички били што спремнији за наставак шампионата. Данас смо играли на два гола, а сутра нас чека та утакмица против омладинаца, за коју верујем да ће бити квалитетна провера за обе стране – почиње Вулић.

Сутрашња утакмица, у којој ће снаге одмерити првотимци Црвене звезде са нашим јуниорима, биће пријатељска у сваком смислу те речи.

– Они су жељни фудбала колико и ми. Имамо после дужег времена прилику да одиграмо утакмицу, схватићемо је такмичарски, иако је врло пријатељска. Нашим талентима бих поручио да уђу опуштено у меч, јер само тако могу да покажу сав квалитет који поседују. Надам се да ће гледаоци сутра уживати.

Осврнуо се Вулић и на оно неизбежно – освајање дупле круне.

То нам је циљ. Баш зато и сутрашњу утакмицу морамо озбиљно да схватимо како би што пре ушли у такмичарски ритам. Треба нам још једна победа да математички обезбедимо титулу, а онда ћемо све мисли да усмеримо на Куп. Хоћемо дуплу круну и надам се да ћемо успети да је освојимо – подвлачи момак рођен 1996. године.

The post Вулић: Прија нам рад са лоптом appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment