Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеПрипремеФудбал

Саного: „Лепо ми је, дошао сам у прави клуб“

Опорављени везиста Секу Саного, за кога звездаши очекују да буде прави покретач црвено-белог тима, од почетка рада подно севера Маракане вредно тренира како би био што спремнији за наставак сезоне. Момак из Обале Слоноваче не крије да се сјајно осећа у клубу који је препознатљив у фудбалској Европи, а открио је и да су га навијачи одушевили већ на старту пролећног дела.

Искусни фудбалер истакао је да се лепо осећа у нашем клубу, као и да је упознат са богатом историјом Црвене звезде.

Наш рад се коначно наставља. Почетак је свима тежак, с обзиром на паузу коју смо имали, али полако улазимо у форму и радујемо се свакој следећој препреци коју ћемо превазићи у будућности. Морам да кажем да се јако лепо осећам у Црвеној звезди, имам изузетно лепо мишљење о читавом клубу, а верујем да сам дошао у добар колектив. Звезда је велики клуб са богатом историјом. Цела фудбалска Европа зна за овај клуб и велика ми је част што могу да допринесем екипи. Звезда има много добрих играча и мислим да не би требало да буде никаквих проблема у будућности. Такође, навијачи не треба да брину, резултати ће свакако доћи. Звезда ће сигурно и у будућности задржати место које јој припада – нагласио је Саного.

Везиста који је каријеру градио у Туну, Лозани, Јанг Бојсу и Итихаду, не крије да се одлично осећа и да једва чека да изаже на терен како би показао фудбалско знање.

– Иза мене је тежак период, али пун сам самопоуздања и сваког дана излазим на терен све спремнији и задовољнији својом формом. Радио сам у етапама и максимално сам се трудио да превазиђем све препреке које је повреда са собом донела. За мене је ово ново искуство и зато се сваког дана трудим да радим што боље, како би се вратио и показао шта и колико могу.

Свестан је Саного да се од читаве екипе очекује да настави са победама.

– Потпуно је логично да су амбиције на највишем могућем нивоу када играте у овако великом клубу. Ништа не може да поремети шампионски пут. Ми ћемо дати све од себе да остваримо зацртане циљеве. Надамо се да ће све протећи без проблема.

Опорављени везни фудбалер истакао је да није могао да упозна град и окружење због целе ситуације око корона вируса, али да ће то урадити чим се све врати у нормалу.

– Београд је заиста предиван град, али због околности које су се догодиле готово одмах по мом доласку у клуб, нисам имао много прилике да обиђем град и видим све знаменитости. Због тога се јако радујем првој следећој прилици да упознам Београд. За мене и Београд, као и за љубав коју већ сада гајим према овом граду, има времена.

Имао је и поруку за све звездаше који, као и играчи, нестрпљиво чекају наставак шампионата.

Желим да поручим навијачима да је неопходно да наставе да подржавају екипу на начин на који су то радили и до сада. Колико су добра публика имао сам прилику да се уверим одмах по доласку у Звезду. Вечити дерби који је за нама ћу сигурно памтити по навијању, а очекујем да ће и сваки наредни меч који будемо играли са публиком, бити на сличном нивоу и да ће то носити екипу до нових победа – подвукао је увек насмејани Секу Саного.

The post Саного: Лепо ми је, дошао сам у прави клуб appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment