Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеПрипремеФудбал

Први сусрет наши фудбалери играју у суботу. Пренос на ТВ „Аренаспорт“

Фудбалери Црвене звезде припремају се за наставак такмичења у којем их само корак дели од нове шампионске титуле, али ће уз то све снаге бити усмерене ка освајању трофеја у националном купу, трофеја који пуних осам година није стигао у витрине на стадиону „Рајко Митић“. Још раније је најављено да ће крајем актуелне недеље наши фудбалери одиграти и први пријатељски сусрет. Првобитно се као термин одмеравања снага са омладинским погоном нашег клуба помиљао петак 15. мај, али је ипак термин меча померен.

Пулени тренера Дејана Станковића одмериће снаге са Звездиним надама које предводи Славољуб Ђорђевић у суботу 16. маја. Меч ће бити одигран на помоћном терену стадиона „Рајко Митић“, а интересантно је напоменути да ће овај сусрет преносити и телевизија „Аренаспорт“ са почетком од 10:30 часова.

Биће ово лепа прилика да сви којима су црвено-беле боје на срцу, после пуна два месеца виде своје љубимце на терену. Последњи пут наши фудбалери су одиграли утакмицу 14. марта и био је то сусрет 26. кола Супер лиге Србије у којем су головима Томанеа, Гаврића и Иванића савладали крушевачки Напредак резултатом 3:0.

– Припремни сусрет:
Црвена звезда – Црвена звезда (омладинци)
Стадион: Помоћни терен стадиона „Рајко Митић“
Датум: Субота, 16. мај
Почетак: 10:30 часова
ТВ пренос: ТВ Аренаспорт

Повезане вести

Leave a Comment