Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Посетили смо најбројнију звездашку породицу

Представници Црвене звезде посетили су породицу Филић из Крагујевца која броји 12 чланова и том приликом их изненадили поклонима које је наш клуб припремио за њих.

Црвена звезда наставила је да измамљује осмехе на лицима заљубљеника у црвено-беле боје. Да су деца највеће благо уверили смо се управо у Крагујевцу где Радојица и Јасмина одгајају десеторо деце. Наш клуб препознао је ситуацију и одлучио да, по ко зна који пут, обрадује најверније навијаче.

Породица Филић прави је пример заједнице у којој је љубав највеће вредност, а поштовање и складан однос оно што ове дивне људе чини једним у милион. Велику љубав према Црвеној звезди Филићи никада нису крили, а наш клуб је после поклона које сваке године дарује предивној дечици пред полазак у школу одлучио и да посети ову породицу и омогући им да лакше превазиђу тренутну тешку ситуацију.

Највеће одушевљење код деце пробудили су поклони које је наш клуб припремио. Велико усхићење изазвале су сличице и шалови којима су се дечица највише обрадовала, као и остали дарови са мотивима вољеног клуба. Уз неизоставно певање песама Црвене звезде, малишани су показали и фудбалске способности по узору на изабранике Дејана Станковића.

Присетили се се у породици Филић посете коју је Црвена звезда организовала на нашем стадиону. Малишани су заједно са родитељима имали прилику да гледају утакмицу против Ла Валете. Управо тај догађај издвојили су као најлепши и изразили жељу да се у наредном периоду поново видимо на стадиону „Рајко Митић“.

The post Посетили смо најбројнију звездашку породицу appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment