Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеПрипремеФудбал

Јованчић: „Све је лакше уз саиграче“

Првотимци Црвене звезде јуче су, после скоро два месеца, коначно почели са групним тренизима. Наш искусни везиста Душан Јованчић не крије да му пријају тренинзи са екипом после дужег периода.

Дуго је трајала ова принудна пауза. Тешко је када су фудбалери одвојени како од терена, тако и једни од других. Срећни смо што смо поново заједно и што смо се вратили на терен Маракане. Сигурно је да нам је много недостајао терен, навикли смо да живимо на њему. Треба да наставимо тамо где смо стали, од почетка смо кренули са јаким тренинзима и верујем да ћемо максимално могуће спремни дочекати наставак првенства – нагласио је Јованчић.

Наш корпулентни везиста вредно је радио у кућним условима, а пренео нам је и колико му значи што је коначно са саиграчима, а открио је и ко му је највише недостајао.

– Имали смо заиста сјајан програм који нам је слао стручни штаб. Индивидуално смо радили од куће колико је то могуће. Морам признати да нам је то много значило да би се прилагодили за наставак рада. Значи нам група и целокупно дружење. Много је лакше радити када је цела екипа на окупу. Већи утицај на играче имају његови саиграчи и можемо много боље да радимо када смо сви заједно. Поред свих саиграча, који су ми свакако недостајали, недостајао ми је Бабић с којим се највише дружим.

Црвена звезда ће сутра у подне сазнати противника у четвртфиналу Купа Србије, а момак са бројем „29“ на леђима истиче шта је циљ нашег тима.

Искрено немам посебне жеље. Ми знамо који је наш циљ – то је дупла круна. Нисмо дуго освојили куп такмичење и верујем да можемо. Учинићемо све да победимо преостале утакмице како би навијачима донели нову радост јер су то свакако заслужили. Иако, бар на почетку, неће бити на трибинама ми осећамо њихову подршку која нам доста значи, јер су они наш прави 12. играч – подвукао је везиста Црвене звезде.

The post Јованчић: Све је лакше уз саиграче appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment