Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбалФутсал

Футсалери Црвене звезде шампиони Србије први пут у историји

Црта је подвучена и испод елитног такмичења у малом фудбалу. КМФ Црвена звезда је шампион Србије, па ће од јесени да представља српски футсал на међународној сцени.

Екипа тренера Милоша Алиловића, после 14 утакмица, освојила је 40 бодова, осам више од Новог Пазара и девет у односу на ФОН и Винтер спорт. На први поглед утисак је да је дебитант у најквалитетнијем рангу у футсалу прво учешће у борби за бодове заокружио освајањем трофеја, уједно и искораком на европску сцену – историјским.

Према одлуци Одбора за хитна питања ФСС предложено је да титула припадне црвено-белима, а и званична потврда очекује се ускоро. Обзиром да у Србији није дозвољено такмичење у дворанским спортовима, до даљњег, неће бити ни све популарније игре на чувеном „петопарцу”, бар до септембра и почетка такмичења широм Старог континента.

Перић, Рнић, Талес, Петров, двојица Поповића и другови имали су у сезони за нама највеће ривале у тимовима Новог Пазара, београдских „студената” и нишког Винтер спорта.

Предстоји сабирање утисака и кројење нових, већих планова, одређивање буџета, потрага за освежењима играчког кадра… Европа је пред очима звездаша, аутоматски и далеко квалитетније такмичење, највероватније у дворани „Ранко Жеравица”.

(извор: zurnal.rs)

Повезане вести

Leave a Comment