Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеТрансфериФудбал

Позната листа фудбалера који на лето могу да промене средину

Лопта ће се закотрљати суперлигашким теренима 30. маја. У последње четири утакмице пуленима тренера Дејана Станковића потребна су само два бода како би и званично стигли до треће узастопне, а 31. титуле у историји клуба. Поред наведених мечева у фокусу свих на стадиону „Рајко Митић“ биће и мечеви завршнице Купа Србије, јер сви на нашем највећем стадиону имају велику жељу да се трофеј намењен победнику најмасовнијег такмичења након пуних осам година врати у наше витрине.

Поред наведеног у Црвеној звезди увелико трају и припреме за старт нове сезоне у којој клупске амбиције сигурно неће бити мање у односу на претходне сезоне, али је јасно да све то, услед новонастале ситуације, сигурно неће бити ни мало лако оствариво. Сигурно у целокупном светском фудбалу предстоји мања или већа финансијска криза која неће мимоићи и наш клуб. Услед тога, како преноси портал „hotsport.rs“, руководство нашег клуба је направило листу фудбалера који ће бити понуђени на тржишту и чијим се продајом очекује да се попуни клупска каса.

На листи се налазе Милан Родић, Срђан Бабић, Милош Дегенек, Душан Јованчић, Бранко Јовичић, Матео Гарсија, Ричмонд Боаћи и Милан Павков.

Жеља црвено-белих је да смање трошкове који су се нагомилали у последње две године тако да ћемо видети како ће изгледати Црвена звезда у новој сезони.

Повезане вести

Leave a Comment