Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Вујичин: „Коме је у интересу да баш сада пласира неистине?“

Као гром из ведра неба у уторак 5. маја стигла је информација од стране ФИБА БАТ да је наш кошаркашки клуб изгубио спор са некадашњим кошаркашем црвено-белих, француским интернационалцем Матијасом Лесором. Поводом ових информација медијима се обратио портпарол КК Црвена звезда мтс Игор Вујичин чији одговор преносимо у целости:

– „У име КК Црвена звезда мтс овим путем демантујем обавештење које је објављено на сајту ФИБА БАТ 05.05.2020. године у вечерњим часовима, у коме се наводи „да је КК Црвена звезда наводно изгубила спор и да је наш клуб дужан да исплати заостала примања и премије француском кошаркашу Матијасу Лесору“.

КК Црвена звезда мтс је још 2018. године споразумно раскинуо уговор са француским кошаркашем, а током пролећа 2019. године у потпуности и измирио по утврђеној динамици сва договорена дуговања Матијасу Лесору, о чему је 12.06.2019. године био обавештен и представник ФИБА Бенџамин Шиндлер од стране менаџера играча Мишка Ражнатовића.

За све наведено, КК Црвена звезда има и сву неопходну документацију као непобитан доказ!

Ко је и зашто, баш сада и у време пандемије вируса COVID-19 пласирао ову потпуну неистину остављамо јавности да процени, али је невероватно да се овакав „пропуст“ случајно или не, догађа ФИБА (организацији која себе сматра озбиљном), и то не први пут када је у питању Црвена звезда.“

Повезане вести

Leave a Comment