Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуЗвездаши широм светаНајновијеФудбал

Аустријски репрезентативац сања дрес Црвене звезде

Рођен је у Бечу, стандардни је члан аустријске фудбалске репрезентације, тренутно наступа за екипу Бајера из Леверкузена, али зато сања дрес Црвене звезде. Током детиства доста времена проводио је у нашем главном граду, па и не чуди љубав према црвено-белима коју је наследио од деде. Његово име је Александар Драговић.

– „Сањао сам још када сам имао шест или седам година да заиграм за Црвену звезду. То ми је одувек жеља и надам се да ћу једнога дана то остварити. Све то је због деде који је био велики звездаш, Црвена звезда је клуб који ми је у срцу. Одгојен сам тако и саживео сам се са тим клубом. У мојој фамилији сви навијају за Звезду која је највећа у Србији“, закључио је Драговић.

Двадесетдеветогодишњи Драговић током професионалне каријере наступао је за бечку Аустрију, швајцарски Базел, Динамо из Кијева и Лестер сити. Од 2016. године члан је бундеслигаша Бајера из Леверкузена. За репрезентацију Аустрије забележио је 78 наступа и био стрелац једног поготка.

Уговор а немачком екипом истиче му наредног лета, па нам остаје да видимо да ли ће своје дечачке снове Драговић тада и досањати.

(извор/фото: sportklub.rs)

Повезане вести

Leave a Comment