Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Звездин караван подршке обишао источну Србију

Јединствена акција помоћи члановима и ветеранима старијим од 65 година наставља се широм Србије. Данас је подела пакета изгледала мало другачије. Наше девојке са Јутјуб канала „Звезда Кидс“ Анастасија Веланац и Тамара Поповић осмехе на лицима наших звездаша, као и пакете, доносиле су у општинама Пожаревац, Петровац на Млави и Параћин.

Наша Црвена звезда је познат по великом броју навијача у Србији, а не само у Београду. Звездаша има на сваком кораку, а оним најстарији су заслужили да се о њима бринемо. У новом дану велике акције коју спроводи Црвена звезда са ексклузивним бетинг партнером компанијом „Моцарт“, наставила се и данас.

Уместо наших првотимаца, пакете помоћи делиле су наше девојке са канала „Звезда Кидс“ Анастасија Веланац и Тамара Поповић. Наше звездашице делиле су и осмехе нашим члановима старијим од 65 година и тако употпуниле дарове нашег клуба у општинама Пожаревац, Петровац на Млави и Параћин.

По два пакета, један потрошачки који је обезбеђен уз помоћ ексклузивног бетинг партнера компаније „Моцарт“ и други састављен од сувенира нашег клуба, Анастасија и Тамара делиле су од врата до врата нашим најстаријим звездашима који су били одушевљени овим гестом свог вољеног клуба.

Акција нашег клуба наставиће се и сутра када ће на врата наших звездаша покуцати наши омладинци који ће својим суграђанима поделити пакете подршке.

The post Звездин караван подршке обишао источну Србију appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment