Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеСпортско Друштво

Звезда послала пакете и члановима у Републици Српској

Јединствена акција помоћи члановима старијим од 65 година настављена је и у Републици Српској. Наиме, наш клуб је послао укупно 17 пакета који ће преко мреже повереника бити уречени старјим члановима у бројним градовима Републике Српске.

Црвена звезда може да се похвали великим спортским успесима и армијом навијача широм Србије и света и као таква она брине о својим звездашима којима је помоћ преко потребна. Током ове пандемије корона вируса најугроженији су људи старији од 65 година, а Црвена звезда је током 14 дана акције по Србији носила пакете помоћи најстаријим члановима нашег клуба.

Звездаша има на сваком кораку па се због тога клуб одлучио да помогне и најстаријим звездашима који живе у Републици Српској. Црвена звезда је послала укупно 17 пакета помоћи нашим најстаријим члановима. Треба напоменути да ће пакети бити уручени преко мреже повереника нашег клуба и у то у следећим градовима: Бијељина, Брчко, Бања Лука, Српски Брод, Србац, Власеница, Пале и Требиње.

По два пакета дарова, један потрошачки који је обезбеђен уз помоћ ексклузивног бетинг партнера компаније „Моцарт“ и други састављен од сувенира нашег клуба, биће достављена нашим најстаријим звездашима у суседној земљи.

Црвена звезда је још једном показала да брине о најстаријим навијачима који су сигурно заслужили овај знак пажње, а када се све ово заврши верујемо да ће се сви преселити на стадион како би славили нове успехе нашег клуба.

The post Звезда послала пакете и члановима у Републици Српској appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment