Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Ераковић и Мркела обрадовали старије звездаше

Наш клуб је наставио са акцијом “Од Звезде с љубављу”, а овог пута су учесници били талентовани дефанзивци који носе дрес нашег развојног тима Графичара. Управо су Страхиња Ераковић и Матија Мркела измамили осмехе на лице члановима клуба и ветеранима старијим од 65 година у Шапцу, Сремској Митровици, Чалми и Шиду, чиме је Црвена звезда још једном показала да је и у тешким тренуцима ту за своје верне навијаче.

Дан пошто су Мирко Иванић и Алекса Вукановић доносили све неопходне потребштине старијим звездашима у Новом Саду и Оџаци, настављена је рута која ће захватити готово читаву Србију. Још једном се показало да у нашој Омладинској школи стасавају сјајни фудбалери, али и још бољи људи, јер Београђанима Страхињи Ераковићу и Матији Мркели није било тешко да посете Шабац, Сремску Митровицу, Чалму и Шид, и да измаме осмехе на лица најстаријих наших чланова.

Црвена звезда овом акцијом још једном показује да води рачуна о својим најстаријим навијачима, а талентовани двојац који одличним партијама у Графичару крчи пут ка првом тиму нашег клуба је најстаријим звездашима носио по два пакета дарова. Један потрошачки и састављен уз помоћ нашег бетинг партнера компаније “Моцарт” и други састављен од клупских сувенира.

Велика ми је част што сам био део ове акције у којој смо помагали најстаријим звездашима. Драго ми је што клуб мисли на своје навијаче и сматрам да је Црвена звезда овим гестом, још једном, показала колико је велика. Надам се да смо им улепшали дан, а мени је било драго да сам на овакав начин могао да допринесем њиховој радости. Лично ишчекујем повратак на терен, а време у изолацији проводим тренирајући – истакао је Ераковић.

Колега из последње линије тима је такође пресрећан што је имао прилику да буде део ове акције и усрећи верне навијаче Црвене звезде.

Леп је осећај када смо у могућности да помогнемо и измамимо осмехе на лица старијих људи. Видео сам колико им све ово значи и заиста сам пресрећан што сам имао ту част да будем део ове акције. Одушевљен сам тиме колико има ватрених навијача Црвене звезде у местима које смо данас посетили. Као и Ераковић, надам се и ја да ћемо се што пре вратити на терен – подвлачи Мркела.

Акција нашег клуба се наставиће се и сутра када ће на врата звездаша покуцати неки други фудбалери.

The post Ераковић и Мркела обрадовали старије звездаше appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment