Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаКлупска дешавањаКошаркаНајновије

„Euroleague United“ и КК Црвена звезда – Вежбајте уз Билија Берона

КК Црвена звезда и првотимац нашег клуба Били Берон у сарадњи и као партнери Евролиге, потрудиће се у наредном периоду док траје глобална пандемија вируса „COVID-19″ да олакшају период, дане, недеље и месеце свима који их проводе у својим домовима.

Овога пута Били Берон неће убацивати далеке тројке, важне двојке, играти утакмице у црвено-белом дресу, већ ће као својеврсни тренер у серијалу “Billy Gym” држати својеврсне “јавне тренинге” свима који желе на овај начин да одрже форму свог тела и свог духа.

Амерички бек је отпутовао у своју домовину почетком проглашења ванредног стања у Републици Србији, тренутно је са породицом у савезној држави Флорида, а свој деби у својеврсном “Gym“-у играч Црвене звезде имаће у уторак од 18 часова на званичној Инстаграм страници Евролиге Биће ту од свега помало, дневни тренинг, ћаскање са навијачима, гости изненађења из Евролиге, а серијал у наставцима почиње вечерас тачно у 18 часова.

https://www.instagram.com/euroleague/

Ова “акција” је део важне кампање Евролиге под називом “Euroleague United” у којој учествују сви клубови, играчи, тренери, амбасадори Евролиге у данима када сви ми погођени вирусом „COVID–19“ треба да покажемо својеврсно заједништво и солидарност.

Овом приликом наш играч се и обратио свима преко званичног инстаграм налога КК Црвена звезда и поделиокако проводи време са породицом код куће у време када влада глобална пандемија

View this post on Instagram

@billybaron_ je sa nama podelio kako provodi vreme kod kuće Tako je bilo do sada, a od danas Billy će biti naš domaćin u svojoj garaži, koja postaje teretana. Svakog dana od 18:00 možete pratiti Live trening na profilu @euroleague, ali i postaviti pitanja Biliju, koji će pored treninga ugostiti i mnogobrojne sportiste 🏀🙌🏼 #EuroLeagueUnited #BillyGym #kkcz #WeAreTheTeam #StayHome

A post shared by KK Crvena zvezda mts (@crvenazvezdakk) on Apr 7, 2020 at 7:04am PDT

КК Црвена звезда мтс јавно је приликом проглашења ванредног стања од стране надлежних органа Републике Србије саопштио да ће на сваки могући начин подржавати све мере јер су у интересу здравља свих грађана наше земље.

Зато још једном апелујемо на све да остану код својих кућа, буду дисциплиновани, држе социјалну дистанцу, како би се сачували од глобалне пандемије вируса „COVID-19“. О кошарци и спорту ћемо када дођу боља времена за све.

The post „Euroleague United“ и КК Црвена звезда – Вежбајте уз Билија Берона appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

Luka апр 8, 2020 at 09:53

Bili, Bili, Bili… Čekamo te da se vratiš- da uzmemo najbitnije trofeje i ove sezone!!!

Reply

Leave a Comment