Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Звездина подршка старијим члановима

Црвена звезда се поноси својим навијачима и верним чланством. Зато ће у сарадњи са ексклузивним бетинг партнером компанијом “Моцарт” у наредним данима обилазити чланове клуба старије од 65 година и делиће им клупске пакете.

Црвена звезда је од настанка гајила породичне вредности, тако и у току ове пандемије не заборавља своје чланове. У сарадњи са компанијом „Моцарт“, обезбеђено је две тоне помоћи за чланове клуба у Србији. Наши првотимци, који су и у овим ванредним околностима хуманитарним радом показали да су шампиони не само на терену већ и у животу, као и сјајни омладинци који су оставили дубок траг у Лиги шампиона за младе, посећиваће наредних дана звездаше старије од 65 година и делити им црвено-беле пакете.

Све структуре клуба су ангажоване како би клуб организационо и логистички успео да стигне до свих чланова који због тренутне ситуацији не могу да напуштају домове. То је само мали знак пажње нашег клуба а више морална подршка најстаријима да издрже у изолацији у Ванредном стању за време ове пандемије.

The post Звездина подршка старијим члановима appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment