Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Дирљив гест КК Црвена звезда према својим легендама

Тешко стање изазвано пандемијом коронавируса је избацило на површину многа доброчинства у овим тешким временима. Посебно су се истакли спортисти и клубови, а један од њих је и КК Црвена звезда мтс.

Двадесетчетворочасовни кућни карантин важи за све који имају 65 или више година. Међу њима су и Софија Пекић и Владимир Лучић који су обележили епоху клуба са Малог Калемегдана. Софија Пекић је у фебруару прославила 67. рођендан, док Лучић има 78 година. Обоје су недавно били дирнути пажњом црвено-белих.

Марко Павловић (директор маркетинга), Јанко Станковић (маркетинг менаџер) и Вук Стевановић (евент менаџер), обишли су легенде како би им се нашли у овим тешким тренуцима.

– „Баш су ме затекли и одушевили посетом, верујем као и све остале који су старији од 65 година. Ми смо „привезани“ као у оним каубојским филмовима. Дошли су, донели су ми одређене потрепштине и рекли да су ту за све што ми треба“, рекла је Софија Пекић, шампионка Европе са Звездом из 1979. године.

Софија Пекић

Својевремено је важила за једну од најбољих кошаркашица света. У црвено-белом дресу је освојила и шест титула државног првака, и четири национална Купа.

– „Сјајна им је идеја и хвала им што су ме се сетили. Донели су неопходне маске, рукавице, бело брашно, свашта нешто… И ми смо на неки начин део Звездине породице, нешто смо и ми уткали у Црвену звезду. Ситуација је деликатна и лепо је што хоће да помогну“, скромно ће Софија Пекића.

Врло емотиван био је и Лучић, јер су момци из Звезде приказаном пажњом успели да дирну и његову супругу.

– „Својим фантастичним гестом су моју супругу довели до суза, заиста. Много је лепо када неко брине, и то је једна од највећих награда. Захвалио сам се тим сјајним момцима, као и председнику Небојши Човићу кога сам позвао после. Пожелели смо једни другима да се што пре видимо у хали“, рекао је Лучић.

Владислав Лучић

Трофејни тренер црвено белих није навикао да седи код куће.

– “Нисам од оних који седе код куће, па се још адаптирам. Морам да вам признам, схватио сам и да им је жена једна много симпатична личност“, кроз осмех додаје Лале Лучић.

(извор: nova.rs)

Повезане вести

1 comment

Nikola апр 1, 2020 at 13:04

Svaka čast!

Reply

Leave a Comment